Kombinera kavajen med schyssta sneakers

31.12.2014

Nya trender kommer och går och några av dem består. Och vad man kan se just nu som verkar vara en trend som sakta men säkert växer när det gäller det manliga modet är att man slänger på sig sneakers och kavaj – samtidigt. Kombinationen är på sätt och vis vågad och kommer säkerligen också att bemötas av många höjda ögonbryn. Men den kommer förmodligen också att välkomnas av många. (more…)

Kommentera

Matcha dina sneakers och solglasögon

20.03.2014

Trenden med solglasögon fortsätter. Idag är det lika vanligt att man äger mer än ett par solglasögon som att man har flera par skor. Modet att matcha solglasögon med snygga sneakers är också något som ökar. Äger man mer än ett par solglasögon är det vanligt att man använder det och byter ut dem för att passa dagens klädval precis som man gör med smycken och skor. För de som är intresserade av de senaste inom modet och trender så finns snygga solglasögon här. Allt fler väljer också att köpa sina solglasögon online och allt efter som efterfrågan har ökat har priserna sjunkit.

Idag kan du köpa solglasögon från kända varumärken så som Roberto Cavalli, Fendi och Oakley till betydligt lägre priser än om du köper dem på stan eller hos optiker. Det är inte ovanligt med en besparing på mellan 50- och 60%! Att det är värt att ta en titt på solglasögon online talar sitt klara språk. Eftersom det nu har blivit så trendig vill många också matcha sina sneakers med snygga solglasögon. Det finns solglasögon i alla möjliga olika former och färger. Även glaset kan ha olika färgat även om det inte idag är lika vanligt med två färgat glas som det var tidigare.

Modet förändras

Under perioder har det varit modernt med stora grova bågar. Dessa var kraftiga och hade gärna en stark färg. Lite senare hägrade en stor variation av färger på själva glasen och det var inte ovanligt att man hade rosa, gula eller gröna glas. Idag används både glas, plast och metall i bågarna. När det gäller själva glaset så tillverkas det antingen av glas eller av plast. Väljer man glas så får man ett par solglasögon som är reptåliga. Väljer man däremot plast så har glasögonen ofta högra UV-skydd.

Idag tillverkar både de stora modehusen och de något nyare märkena hela tiden nya modeller med nytt material som ska vara bättre än förra säsongens. Det kan kännas svårt att välja vilken modell man vill ha. Ser man produkten ur ett trendperspektiv så lönar det sig alltid att välja en modell som matchar övriga produkter så som sneakers, smycken eller kläder.

Kommentera

Spar pengar när du köper barnkläder

13.12.2013

Ofta är barnkläder trots sin ringa storlek väldigt dyra. Att förse sina barn med kläder kan bli till en stor utgift för många familjer, särskilt när det kommer till märkeskläder som sägs ska hålla bättre. Det finns ett enkelt sätt att minska kostnaderna för barnens kläder och det är att handla begagnat. Runt om i Sverige finns det mängder av olika loppmarknader du kan gå till för att hitta billigare kläder till dina barn. Vare sig du bor i en liten by eller i en stor stad brukar det alltid finnas en loppmarknad någonstans.

Då barn växer så pass snabbt är det extra bra att handla kläderna second hand. Att köpa ett nytt plagg som till exempel en overall kan bli oerhört dyrt med tanke på att barnet snabbt kommer att växa ur det. Dessa plagg skänks sedan ofta till second hand-butiker så som Myrorna eller Röda korset. Varför inte börja med att få tag på kläderna direkt från dessa second hand-butiker? Det finns ofta ett stort urval och priset är bara en bråkdel av vad nypriset är. Genom att sluta handla nya barnkläder kan ni som familj spara ihop pengar till någonting roligare såsom en semester. Det är mycket viktigare att lägga pengarna på saker som ni kan ha roligt av tillsammans som en familj. Pengarna som second hand-butikerna får in går också ofta till någonting bra. På så sätt kan du spara pengar samtidigt som du slår ett slag för de som har det sämre ställt runt om i världen.

På många platser runt om i landet anordnas det också så kallade klädbytardagar där det finns gott om kläder och liknande för barn. Tanken med de här klädbytardagarna är att familjer ska kunna spara pengar genom att hjälpa varandra. På så sätt kan fler köpa kläder och det är skonsamt för ekonomi.

Ibland kanske man inte kan vara med på klädbytardag då kan man skicka kläderna på secondhand butik eller någon annan insamling. Det finns en insamling som skickar kläder till fattiga delar av världen och det är ju bra, då man kan hjälpa till på något vis i världen.

Kommentera

Sälja Sneakers på nätet

15.11.2013

 

Ger man sig på att börja sälja skor på nätet så får man vara beredd på en enorm konkurrens. Hur ska folk kunna hitta in till din webbshop när det finns så många andra redan etablerade? Jo det gäller såklart att synas och att jobba med Adwords kan då vara en bra och snabb väg in. Adwords handlar alltså om de annonser som du ser på Google över, under och till höger om det vanliga sökresultatet.

Om vi tar en titt på Googles sökordsplanerare så ser vi att det i Sverige görs i snitt 60 500 sökningar i månaden med en föreslagen budnivå på 8,27 kr för att synas på ett vettigt sätt. Om du vill att dina Adwordsannonser skall synas för alla dessa så får du i dagsläget alltså vara beredd att betala över 500 000 kr per månad. Ett så brett ord som ordet ”Skor” kommer inte heller att vara det ord som konverterar bäst, alltså som leder till att kunden som kommer in också gör ett köp.

En bättre idé är istället att försöka nischa sig och kolla på smalare sökord som inte behöver kosta lika mycket och som dessutom konverterar bättre. Man kan t.ex. titta på att nischa in sig på en viss typ av sko som t.ex. sneakers. På detta ord görs det i snitt 6 600 sökning per månad i Sverige och med en föreslagen budnivå på 9,05 kr så hade det alltså kostat runt 59 000 kr per månad att synas på alla sökningar som görs. Dessa sökningar bör dock vara mer relevanta och ge en högre CTR (andelen av de som annonsen visas för som också klickar in) samt en betydligt högre konverteringsgrad.

Det handlar fortfarande om att man behöver en rätt hög budget för att kunna driva runt denna typ av annonsering. Det är inte heller så säkert att folk som gör dessa sökningar är ute efter att köpa sneakers utan de kanske bara är ute efter information. Om man istället kollar på ord som är mer nischade mot just att köpa så kan man hitta ord som konverterar ännu lite bättre. För ord som t.ex. ”Billiga sneakers” och ”Köpa sneakers” så kommer man kunna hämta hem alla sökningar med en betydligt lägre budget, runt 2 800 kr per månad borde räcka för dessa två ord.

Det bästa är ändå att kombinera dessa olika typer av ord och optimera allt över tid. Du kan t.ex. välja att begränsa dagsbudgeten för ordet ”Skor” och t.ex. välja att visa dina annonser endast under vissa speciella tider under dygnet. Du kan även välja att begränsa dig till en viss geografisk region så att dina annonser t.ex. endast visas för folk i Stockholm. Som du märker så finns det hur mycket som helst att göra och Adwords handlar mycket om att göra tester för att se vad som fungerar bäst.

Mer tips och information om Adwords finns att läsa på bloggen adwords-tips.se.

Kommentera

Billiga sneakers och Converse under Februari

11.02.2013

Vill ni köpa billiga sneakers och Converse? I så fall så skall ni passa på att använda Spartoos rabattkoder som gäller under Februari!

Spartoo kampanjkoder för billiga converse

Spartoo har 4 nya rabattkoder som gäller från den 1:a februari t.o.m. den 28:e februari:

13SPTSE5 ger 5% rabatt vid köp från 550 kr
13SPTSE1 ger 10% rabatt vid köp från 700 kr
13SPTSE15 ger 15% rabatt vid köp från 900 kr
13SPTSE2 ger 20% rabatt vid köp från 1400 kr

 

Till SPARTOOS CONVERSE genom att klicka här!

Kommentera

Sneakersrea hos Spartoo – Extra rabatt för Sneakersbloggens läsare!

25.06.2012

Nu kör Spartoo igång sin sommarrea med rabatter på upp till -60% på sneakers! Och vet ni vad? Som läsare av sneakersbloggen så får ni ännu mer rabatt, även på rea-produkter!

Rabattkod för rea hos Spartoo:

Ange koden  SNEAKERSREA så får du ytterligare 5% rabatt på ditt inköp, även på reaprodukter (Gäller vid köp på över 550kr).

Klicka här för att komma till Spartoos rea-produkter
(more…)

Kommentera

Converse – All Star Classic Boot Hi

12.03.2012

Converse – All Star Classic Boot Hi: Det är väl ingen av er som undgått eller rent av missat vårens absolut måst ha Converse sko. Skon Converse All Star Classic Boot Hi är en klassisk Converse Chuck Taylor All Star Classic Boot Hi som bl.a. finns i Mörkbrun och Svart Läder. Skon är en smart, lätt och bekväm sko, som kan användas för praktiskt taget alla stilar.

(more…)

Kommentera

Fotoutställning med converse tema

29.02.2012

Ni alla som befinner er nära Östergötlands museum, till er så rekommenderar jag att ni den 22 Mars tar er en titt på vårens absolut måste då det kommer till vernissage & akustiska akter. En fotutställning med converse som tema.

Om du vill veta mer om eventet eller fråga utställarna nåt så kolla gärna eventets facebooksida

Kommentera

I ett par röda Converse

Jag vet inte hur det är med er, men när jag ser ett par röda Converse så blir jag uppriktigt glad. Färgen är så strålande att den nästan bländer en. Tänkte att det nu i vårtider när man sakta men säkert börjar dra sig upp ur vinterträsket får ett sukt en längtan efter tygskor.

(more…)

Kommentera

Rutiga Converse – dagens tips

23.11.2011

Onsdagen till ära vill jag här på sneakersbloggen.se tipsa om dessa fabulösa rutiga Converse. Dessa rutiga Converse kominerat med en rutig skjorta från Zeol ger en enkel, ledig, klassisk och snygg stil. De klassiska Converse Chuck Taylor All Star Hi i Multi Rutig Textil är en smart, lätt och bekväm sko, som kan användas för praktiskt taget alla stilar. Skon kostar kring 999 kr.

(more…)

Kommentera

Bloggtoppar

Nyheter från Bubbleroom!

Sommarkläder från Nelly!