Matcha dina sneakers och solglasögon

20.03.2014

Trenden med solglasögon fortsätter. Idag är det lika vanligt att man äger mer än ett par solglasögon som att man har flera par skor. Modet att matcha solglasögon med snygga sneakers är också något som ökar. Äger man mer än ett par solglasögon är det vanligt att man använder det och byter ut dem för att passa dagens klädval precis som man gör med smycken och skor. För de som är intresserade av de senaste inom modet och trender så finns snygga solglasögon här. Allt fler väljer också att köpa sina solglasögon online och allt efter som efterfrågan har ökat har priserna sjunkit.

Idag kan du köpa solglasögon från kända varumärken så som Roberto Cavalli, Fendi och Oakley till betydligt lägre priser än om du köper dem på stan eller hos optiker. Det är inte ovanligt med en besparing på mellan 50- och 60%! Att det är värt att ta en titt på solglasögon online talar sitt klara språk. Eftersom det nu har blivit så trendig vill många också matcha sina sneakers med snygga solglasögon. Det finns solglasögon i alla möjliga olika former och färger. Även glaset kan ha olika färgat även om det inte idag är lika vanligt med två färgat glas som det var tidigare.

Modet förändras

Under perioder har det varit modernt med stora grova bågar. Dessa var kraftiga och hade gärna en stark färg. Lite senare hägrade en stor variation av färger på själva glasen och det var inte ovanligt att man hade rosa, gula eller gröna glas. Idag används både glas, plast och metall i bågarna. När det gäller själva glaset så tillverkas det antingen av glas eller av plast. Väljer man glas så får man ett par solglasögon som är reptåliga. Väljer man däremot plast så har glasögonen ofta högra UV-skydd.

Idag tillverkar både de stora modehusen och de något nyare märkena hela tiden nya modeller med nytt material som ska vara bättre än förra säsongens. Det kan kännas svårt att välja vilken modell man vill ha. Ser man produkten ur ett trendperspektiv så lönar det sig alltid att välja en modell som matchar övriga produkter så som sneakers, smycken eller kläder.

2 thoughts on “Matcha dina sneakers och solglasögon

  1. Sofia says:

    Äntligen en blogg som fokuserar på sneakers. Älskar sneakers och föredrar dem framför klackar alla gånger. Tack för en bra blogg!

  2. Sophie says:

    Riktigt bra blogg för en som älskar sneakers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bloggtoppar

Nyheter från Bubbleroom!

Sommarkläder från Nelly!